Nieuws

Wie wordt dé beveiliger van het jaar? Verkiezing ‘Wie heeft de V-factor?’ 2024 nadert

Wie wordt dé beveiliger van het jaar

De verkiezing ‘Wie heeft de V-factor?’ komt er weer aan! Deze jaarlijkse verkiezing, georganiseerd door de sociale partners in de beveiligingsbranche, zet de beste beveiligers van Nederland in het zonnetje. Op dinsdag 5 november zal de winnaar van de felbegeerde titel bekend worden gemaakt. De V-factor benadrukt de professionaliteit en toewijding van beveiligers die dagelijks zorgen voor onze veiligheid.

Uit alle aanmeldingen kiest de vakjury drie genomineerden, die kans maken op de publieksprijs en een waardebon van 100 euro. Op maandag 14 oktober worden de drie genomineerde beveiligers op bijzondere wijze in de schijnwerpers gezet: samen met luchtmachtvlieger Dominique Schreinemachers zal er een videoportret van hen worden gemaakt op de iconische landingsbaan van de voormalige vliegbasis Soesterberg.

De vakjury van dit jaar staat onder leiding van Marianna Clarijs en bestaat uit een aantal deskundigen uit de branche, waaronder Stefan Zijnstra (winnaar van de V-factor 2023), Vincent Vreeken (Beveiligingnieuws.nl), Jacqueline Panneman (werknemersorganisatie en beveiliger), Yvonne Salden (adviseur gezond en veilig werken bij het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging) en Stephan Kapma (hoofdredacteur).

Oproep aan alle beveiligers:

Wil jij ook in de schijnwerpers staan als de beste beveiliger van Nederland? Meld je dan aan voor de verkiezing en laat zien dat jij de V-factor hebt! Het is dé kans om erkenning te krijgen voor je vakmanschap en passie voor het beveiligingsvak.

Aanmelden doe je hier:

Jezelf aanmelden
Een ander aanmelden

Bekijk hier de actievoorwaarden.

 

Vacature Hoofd Beveiliger bij Amity Vacature Hoofd Beveiliger bij Amity Vacature Hoofd Beveiliger bij Amity
ADVERTISEMENT

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *