Nieuws

Uurtarief zzp beveiligers ligt op 35 euro per uur

Uurtarief zzp beveiligers 2024

Ruim 10.000 zzp’ers deelden begin 2024 hun uurtarief met internetbank Knab. Ook heel veel beveiligers werkzaam als zzp’er in de beveiliging hebben hun uurtarief doorgegeven. Het gemiddelde uurtarief van zzp beveiligers ligt op 35 euro per uur.

Beveiligers die als zzp’er werken en online op zoek zijn naar gemiddelde uurtarieven, vinden vaak verschillende uitkomsten en weinig betrouwbare en concrete cijfers. Internetbank Knab heeft onderzoek uitgevoerd en de resultaten per beroep gebundeld in een handig uurtarievenboekje. Zo heb je alle relevante informatie om voor jezelf een passend uurtarief te bepalen.

Welk uurtarief moet ik vragen?

Voor veel zzp’ers is ‘Welk uurtarief moet ik vragen?’ een essentiële vraag. Het bepaalt niet alleen je inkomen, maar dient ook als weerspiegeling van ervaring en kwaliteit. Het probleem is echter dat het antwoord op deze vraag vaak moeilijk te vinden is. Er zijn talloze factoren die meespelen, waardoor het vereist is om uitgebreide gegevens van andere zzp’ers te verzamelen om een nauwkeurige vergelijking te kunnen maken. Hieronder staan de uitkomsten voor zzp beveiligers.

Resultaten onderzoek Uurtarief zzp’ers in 2024

Resultaten onderzoek zzp beveiligers - Knab - Uurtarief zzp’ers in 2024

Opvallende uitkomsten

Slechts een kwart van de beveiligers is blij met hun uurtarief. Dat is het laagste percentage van de vijftig populairste zzp-beroepen. Het uurtarief van beveiligers ligt in de buurt van dat van chauffeurs (€ 38), koks (€ 37) en schoonmakers (€ 33).

Resultaten onderzoek zzp beveiligers 2024

Je kunt het boekje met alle uurtarieven gratis downloaden. Knab-klanten ontvangen het boekje vanaf nu om het jaar automatisch op hun digitale deurmat.

Download direct het Knab Zzp Uurtarievenboekje 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *