INTERESSANTE ARTIKELEN

NEED-TO-READ

Het is uiteraard van groot belang je als beveiliger voor te bereiden op het sollicitatiegesprek. De volgende 7 tips kunnen je hierbij helpen om goed door de sollicitatieprocedure heen te komen.

Wat houdt een 0-urencontract precies in

In een 0-urencontract zijn, zoals de naam het al zegt, geen werkuren opgenomen. Als beveiligingsmedewerker werk je op basis van het principe ‘geen werk, geen loon’ en de werkgever hoeft dus alleen salaris te betalen over de gewerkte uren.

Tagged under:
Favoriete-sollicitatievragen-aan-beveiligers-1

Naast de bekende vraag ‘Wat zijn je sterke en zwakke punten’ stellen recruiters van beveiligingsbedrijven heel vaak dezelfde vragen. Ga je binnenkort als beveiliger op gesprek dan kun je de volgende sollicitatievragen verwachten.

Tagged under:
Met-een-motivatiebrief-het-verschil-maken-de-nieuwe-beveiliger

Het staat in praktisch elke vacature: stuur je motivatie en een recente CV naar ons toe. Een motivatie geven willen sommige beveiligers weleens achterwege laten. Een op de drie solliciterende beveiligers schrijft nauwelijks een begeleidende motivatie. En dat is nou net vaak de reden om afgewezen te worden.

Tagged under:
De-onderdelen-van-een-goed-CV-voor-beveiligers

Wat is het geheim achter een overtuigend CV? We leggen uit hoe je al beveiliger een goed CV maakt. We bespreken de meest belangrijke onderdelen en geven tips.

Tagged under:
Heb-je-al-beveiliger-recht-op-een-minimum-aantal-uren-loon-per-oproep

Een beveiliger die opgeroepen wordt, heeft recht op minstens 3 uur loonbetaling. Dus ook als je in werkelijkheid minder uren werkzaam bent geweest.

Tagged under: ,
TOP Do NOT follow this link or you will be banned from the site!